top of page

Ons Vlees

Import Zuid-Amerikaans rundvlees

Na de start in 2013 groeide The Meat Market vier jaar later uit tot dé importeur van rundvlees uit Zuid-Amerika, zowel vers als diepvries. We halen het vlees niet alleen uit Brazilië, maar ook uit Argentinië en Uruguay. Vervolgens distribueren we het rundvlees naar West- en Oost-Europa. Zowel per pallet als complete containers. We zijn scherp op de momenten dat we het vlees inkopen, zodat afnemers verzekerd zijn van de juiste producten en interessante prijzen.

Internationale handel

Bij The Meat Market staat flexibiliteit hoog in het vaandel. We kijken altijd verder dan ons reguliere importassortiment. Ons uitgebreide netwerk, verspreid over heel Europa, helpt ons daarbij en dat verzekert bedrijven en/of landen van de juiste vleesonderdelen. Zo halen we bijvoorbeeld ook rundvlees uit Australië en Noord-Amerika. Stel uw vleesvraag gerust en wij gaan voor u aan de slag.

Opslag & Transport

Om het rundvlees zorgvuldig te bewaren slaan we het op in zogenaamde coldstores. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland. Het vlees wat wij exporteren uit Namibië en Zuid-Amerika slaan wij op in Rotterdam en Hazerswoude-Dorp. Voor het zorgeloos exporteren van het rundvlees werkt The Meat Market nauw samen met trouwe, gespecialiseerde transportbedrijven. Zij weten hoe het werkt om vlees te vervoeren naar onder meer Duitsland, Engeland, Benelux, Scandinavië, Oost-Europa, maar ook naar de rest van Europa.

bottom of page