© 2020 The Meat Market. KvK 57930406. Met trots gemaakt in samenwerking met Mijn Eigen Platform.

High Quality

The Meat Market koopt al haar vlees bij gecertificeerde bedrijven, waarbij wij door onze aanpak de optimale balans hebben gevonden tussen dierenwelzijn, milieu en prijs. Bij binnenkomst wordt al het vlees nogmaals gecontroleerd op kwaliteit, temperatuur en specificatie volgens de Europese kwaliteitsnormen en wensen van de klant. Buiten de kwaliteit van het vlees, kunnen wij ook de kwaliteit van het gehele traject van lossing, opslag, verplaatsing en uitlevering bij de klant garanderen.

Eerlijk & Dierwelzijn

Heerlijk vlees, maar vooral eerlijk vlees. Vlees van koeien die écht buiten lopen, in de natuur. Die groeien van gras en kruiden. Puur gezond vee, waar geen antibiotica aan te pak komt. Eerlijk, diervriendelijk, duurzaam en zorgzaam voor dier, mens en product. Het vlees is op de meest veilige manier tot stand gekomen door het nauwgezet volgen en bewaken van het gehele productieproces.

Volumes

Wij exporteren in grote volumes naar afnemers. Als voorraadhoudend importeur kunnen wij elk volume, direct of op contractbasis, concurrerend aanbieden.

 

Wereldwijd

Wij zijn wereldwijd operationeel. Ons team werkt met groot enthousiasme en inzet aan het bedienen van binnen- en buitenlandse klanten.

FAN werkt volgens duidelijke principes:
•    Een internationaal erkende basis van dierenwelzijn
•    Alle runderen hebben een eigen kenmerk
•    Volledige traceerbaarheid van alle runderen
•    Geen gebruik van groeihormonen of antibiotica
•    Getraind personeel
•    Door het hanteren van deze principes wordt het dierenwelzijn en daarmee de kwaliteit van het rundvlees ten alle tijden gewaarborgd.